perjantai 2. maaliskuuta 2012

Yritys on auki, tervetuloa!

Perjantai ja neljäs viikko takana. Ensimmäinen etappi on saavutettu. Yritykselläni on identiteetti: logo, yritysilme ja viralliset nettisivut ovat julkisesti esillä.  Jos olisin entisessä työpaikassani, niin nyt olisi high gloven paikka (eräänlainen high five, mutta isolla mikkihiirimäisellä valkoisella hanskalla tehtynä). Toimistossa yksin työskentelevänä tyydyin hyppelemään ja huutelemaan ihan itsekseni. Ja toki ensimmäinen tuntemani ihminen, jonka kohtasin päivän pakerruksen jälkeen ulostautuessani kotitoimistostani, sai kuulla pientä hehkutusta. Nyt on yritykseni minulle olemassa ja auki, matka voi toden teolla alkaa.

Suuret kiitokset kuuluvat visuaalisen esityksen mestareille Leea Waseniukselle, Aki Hirvikankaalle ja Harri Mäenpäälle. Yritysilmeen, logon ja nettisivujen takana on muotoilutoimisto Graafinen Suunnittelu Leea Wasenius, tiimillä Leea ja Aki. Kameran ja kuvien taidokkaan käsittelyn takana toimi valokuvaaja Harri, Studio Korento. Visuaalisesti maailmaa ajattelevana ihmisenä olen aina yhtä innoissani kuin pikkulapsi karkkikaupassa makeaa maistaessaan, kun saan olla tekemisissä heidänlaisiensa luovien ammattilaisten kanssa. Asiakaskokemus isolla A:lla!

Tässä onnellisuuden tilassa siirryn viettämään viikonloppua ja tyttäreni 2-vuotissynttäreitä. 

Käykäähän tutustumassa www.markkinointikuutio.fi. Otan enemmän kuin mielelläni vastaan kommentteja, kritiikkiä, parannusehdotuksia, ihan mitä vaan. 

Rentoa viikonloppua!





2 kommenttia: